Els productes elaborats pel millor mestre xocolater del món Lluc Cruselles ja es troben, en exclusiva, a Pyrénées Andorra que amplia la seva oferta gastronòmica de qualitat amb el fitxatge del pastisser català. D’aquesta manera, els amants de la xocolata ja disposen d’una nova proposta en alimentació que s’aixopluga sota Eukarya Xocolata, el segell propi de Lluc Cruselles.
La firma engloba productes per a tots els gustos. Des de la xocolata negra fins a la xocolata amb llet passant per la blanca i negra amb sal. Amb tot, el mestre pastisser ha assegurat que durant aquesta època de Nadal, els clients trobaran torrons de praliné, xocolata negra i gerds, neules o torró speculoos, “tots pensats per satisfer els paladars més exigents”. Amb tot, el guanyador de la darrera edició del ‘World Chocolate Masters’ ha assenyalat que “l'objectiu és oferir una experiència única per a aquells que busquen productes artesans d'alta qualitat en consonància amb l'acurada selecció en alimentació que ofereix Pyrénées”. Amb tot, Cruselles ha assegurat que aquest és el primer punt de venda que obre fora de Catalunya i que "venir a Andorra de la mà de Pyrénées ha estat la clau, si no, no tenia sentit venir".
Per a aquells que encara no han tingut l’oportunitat de tastar els seus productes, Cruselles recomana començar pels bombons d’Eukaria. Aquestes petites joies reflecteixen no només la seva creativitat d’autor, sinó també la tècnica i la precisió que hi ha darrere de cadascuna de les seves elaboracions.
Des d’avui mateix, Pyrénées Andorra es converteix en un punt de trobada imprescindible per a tots els amants de la xocolata que vulguin descobrir les obres mestres d’aquest referent mundial de la pastisseria.