El forn de pa presenta fins a 10 varietats de coques que combinarà amb les ‘coques gurmet’ fetes amb productes prèmium de la secció d’alimentació de Pyrénées Andorra.
Els clients de Pyrénées Andorra ja poden visitar la nova Espícula que, des d’avui, incorpora l’espai de coques, una zona ideada per Jordi Morera i que ha tingut ‘molt èxit’ al seu obrador de Vilanova i la Geltrú. I és que tal com ressalta Morera ‘he volgut obrir aquest espai aprofitant el nou rentat de cara de l’Espícula’. Un canvi que segons assegura l’artesà del pa reflecteix a la perfecció ‘la unió entre una bona massa i procés de fermentació i un producte gurmet com el que té Pyrénées Andorra’.
Les coques són l’equivalent a les pizzes romanes. No obstant això, Morera assenyala que ‘li hem volgut dir coca perquè és un producte molt comú a Catalunya’. En aquest sentit, l’Espícula disposarà d’unes 10 coques fixes, és a dir, que s’elaboraran diàriament (quatre formatges, escalivada, peperoni, pernil dolç, bolets, escalivada, verdures…). Aquestes, es combinaran amb les ‘coques gurmet’ que incorporaran els productes nous que vagin arribant a les diferents seccions d’alimentació de Pyrénées Andorra.
En aquest sentit, Jordi Morera ha afegit que per començar amb les coques especials ‘hem cregut convenient fer la coca Pirineus que incorporarà embotits i melmelades d’Andorra’. La coca Pirineus es comercialitzarà a partir de desembre i es podrà comprar a porcions (3,99 euros la porció) o sencera (14,99 euros), com la resta de coques que ja es poden trobar a l’Espícula.