Pyrénées Stories

Pyrénées Andorra, fidel a les tradicions culinàries del país

El centre comercial se suma a la celebració de Sant Antoni elaborant el seu tortell

Les tradicions del Principat d’Andorra prenen protagonisme amb la festivitat de Sant Antoni, una jornada en què les escudelles populars i el tortell de Sant Antoni omplen els carrers i les cases del país. Pyrénées Andorra, fidel a les arrels culturals d’Andorra, celebra aquesta efemèride elaborant el seu tortell de Sant Antoni al forn de l’Espícula.

Aquestes delicioses postres estan fetes amb massa de brioix i farcides de massapà, nata, trufa o crema, però també hi ha l’opció de comprar-les sense farcit. En el seu interior s’hi amaga alguna sorpresa (la fava i una petita figura d’animal), igual que al tortell de Reis.

Els tortells de Sant Antoni es poden encarregar fins al 15 de gener trucant al +376 880 375 o bé directament a l’Espícula.

L’altre plat tradicional de la festivitat de Sant Antoni és l’escudella. Elaborada amb molta paciència, aquesta recepta típica combina ingredients com carn, llegums, verdures i pasta, creant un plat calent i nutritiu, ideal per combatre les baixes temperatures que ens acompanyen aquests dies.

De fet, aquest divendres, 17 de gener, diada de Sant Antoni, els restaurants La Bohème i La Terrassa, ubicats a la tercera planta de Pyrénées Andorra, inclouran l’escudella a les seves cartes. Ara bé, per als qui prefereixin preparar-la a casa, la secció d’alimentació de Pyrénées Andorra compta amb tots els productes necessaris per portar la tradició a taula.