PHILIPS

Electrodomèstics

LA HISTÒRIA PHILIPS

La marca sueca Philips ha estat fundada el 1891 a Amsterdam pels germans Gerard i Anton Philips. És un dels grups més grans d’electrodomèstics, d’equips mèdics i d’il•luminació al món. Avui, la societat dona feina a més de 110 000 persones a través del món i és representada en més de seixanta països.

Actor principal de la revolució industrial

A principis del segle 20, Philips participa a l’efervescència de la revolució industrial en ser un jugador important en el desenvolupament de les tecnologies modernes. Aquest domini de les noves tecnologies condueix a la creació de la primera televisió en 1926.

La perfecció Philips

Després d’haver introduït els laboratoris d’investigació ultra sofisticats i de vanguardi, Philips sabia que havia demostrat des de la seva creació, la qualitat excepcional dels seus dispositius i productes. Des de la seva creació, la marca es reflecteix en la llista de la majoria de les empreses d’electrodomèstics fiables del món.

UNA MARCA PIONERA EN EL MÓN DELS ELECTRODOMÈSTICS

Pionera en el domini dels electrodomèstics, la marca Philips investeix una part important de la seva activitat en la innovació. La marca crea l’esdeveniment a cada llançament d’un dispositiu i revoluciona l’univers dels electrodomèstics. Innova així creant productes d’alta tecnologia com ara els dispositius connectats, a descobrir a la Botiga Electrodomèstics de Pyrénées Andorra.


; ; ;