LUMBERJACK

Sabates Nens

Sabates per a l’aire lliure

La marca Lumberjack va néixer a Verona l’any 1945. Al principi era una petita empresa artesana que feia sabates creades per a persones que treballaven a l’aire lliure i, també, per als apassionats de la natura.

Lumberjack, sabates d’un gran standing

Des dels anys 1980, Lumberjack presenta sabates còmodes pensades per a tota la família. La qualitat de la pell que s’utilitza per fabricar-les sedueix homes, dones i nens per igual. Aquests últims poden triar entre una gran varietat de sabates resistents, amb la certificació d’una qualitat excepcional heretada del savoir-faire «a mà».

Simplicitat de formes i solidesa

Les sabates Lumberjack, funcionals i molt cuidades, són perfectes per a nens amb un esperit aventurer. Les trobaràs a la teva sabateria preferida d’Andorra. La seva solidesa demostrada és un atractiu important per a tots els nens que busquen sensacions fortes, ja sigui al pati de l’escola com en altres llocs.

Lumberjack i l’ecologia

Lumberjack t’ofereix una gran quantitat de models trendy, clarament a la moda. Aquest fabricant italià s’enorgulleix de respondre perfectament a les exigències de producció ecoresponsables d’avui dia limitant el seu impacte en el medi ambient.


; ; ;