KICKERS

Sabates Nens

Kickers, la referència de les sabates de nen

Les sabates Kickers són, per sobre de tot, models fiables i sòlids que acompanyaran els teus fills durant molts mesos. Des de 1970, aquesta marca es LA referència a l’hora del pati. També la trobaràs a la teva sabateria preferida d’Andorra.

Sabates Kickers: fashion i resistents

Las sabates Kickers tenen un estil fàcilment distingible que sovint s’imita però mai no s’iguala. Inspirant-se en la despreocupació i la llibertat dels nens, aquestes sabates ofereixen gammes extenses de models amb colors vius, sistemes de tancament diversos (velcro i cordills) i una sola d’una durada i una resistència incomparables. Kickers, doncs, també és el benestar dels peus dels nostres infants.

L’elecció dels materials

La marca Kickers també és coneguda per la qualitat de les textures de les seves sabates: vernissades o no, de pell girada o cuir, totes ben suaus per tal d’aconseguir un manteniment perfecte del turmell.

Plogui o nevi

Models d’estiu o d’hivern: els teus fills no tindran cap problema per triar el model Kickers que més els agradi. Les soles antilliscants, per exemple, estan adaptades a la pluja.


; ; ;