JANE

Puericultura Nens

La referència espanyola en matèria de cotxets

Fundada el 1932, la marca espanyola Jané és un actor important del món de la primera infància. En particular, desenvolupa una gamma de cotxets plegables, ideals per passejar amb tota seguretat els bebès i els nens petits. Trobaràs els productes Jané a la botiga de puericultura de Pyrénées Andorra.

Jané i el sentit de la innovació

L’empresa Jané, experta en l’art d’elaborar cotxets plegables innovadors, últimament ha despertat interès perquè ha imaginat el concepte de cotxet reclinable, un producte que aportarà encara més confort als petits quan van de passeig amb la família.

Un èxit merescut

Al llarg de dècades, Jané ha sabut aconseguir una reputació que costarà d’igualar gràcies a la millora constant dels seus articles, que avui dia són tota una referència en el mercat dels cotxets per a nens. Jané se centra a donar resposta a les expectatives i les necessitats dels pares i del seus bebès.

La qualitat Made in Jané

A Jané, la qualitat no és una paraula buida. Els cotxets i els caminadors de la marca s’elaboren respectant estrictament les normes internacionals de seguretat.


; ; ;