IROBOT

Electrodomèstics

Història d’iRobot

L’empresa iRobot fou fundada als Estats Units i està especialitzada en la creació de robots. En un primer moment, creava robots militars, com per exemple vehicles per al combat terrestre sense pilot o submarins no tripulats. L’objectiu de l’empresa era inventar màquines i robots que limitessin el nombre de baixes humanes.

iRobot: robots per a la llar

Amb els anys, la marca iRobot va començar a fabricar també robots domèstics i ben aviat es va donar a conèixer arreu del món amb l’avui popularíssim robot aspirador Roomba.

Tecnologia punta a la llar

Avui dia, iRobot fabrica fins i tot joguines com el Dirt Dog, un robot educatiu per als més petits. Passar de l’entorn militar al domèstic suposa un gir de 180° que demostra tot l’enginy i el savoir-faire d’iRobot.

Una experiència reconeguda arreu del món

Avui dia, iRobot és l’empresa més important del món en el sector de la robòtica de consum massiu. Els productes d’iRobot evolucionen constantment per fer la vida del comprador més confortable.

Electrodomèstics iRobot als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Els aparells iRobot es troben disponibles a preus increïbles a la teva botiga d’electrodomèstics dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.


; ; ;