HAMILTON

Luxe

RELLOTGE DE LUXE DE HAMILTON

La famosa companyia de rellotges de luxe nord-americà Hamilton va néixer el 1882 a Pennsylvania. Aviat es va establir com una marca de referència, en particular en el món del cinema i de l’aviació americana. A poc a poc, Hamilton personifica rellotges de luxe i és avui dia un jugador important en la indústria de la moda. Descobreix els seus models icònics al teu rellotgeria de luxe Pyrénées Andorra.

Una marca de prestigi

Assolir prestigi internacional, Hamilton dissenya models innovadors com el primer rellotge elèctric en el món de Ventura. Aquesta estrella-rellotge adorna els canells d’estrelles internacionals com Elvis Presley. Hamilton confirma la seva posició de lideratge en la creació del cronògraf i la famosa pantalla LED rellotge. La joieria i rellotgeria de luxe de Pyrénées Andorra et procura a aquests productes únics.

Hamilton luxe i moda al cinema

Impulsat a la gran pantalla, Hamilton està gaudint d’un èxit sense precedents en el món de la moda i del cinema. Una forta identitat, una precisió avançada i materials innovadors el col•loquen entre els líders en la rellotgeria d’alta gamma. Llueix aquesta combinació d’elegància i innovació gràcies al la teva rellotgeria andorrana preferida.

CONQUERIR MÓN

La marca ha conquistat el món amb la imposició d’un estil patriòtic americà. Hamilton està en la història, proveint a l’Exèrcit dels Estats Units des de 1914. Per la seva destacada innovació, la marca està activament implicada en la modernització i el desenvolupament tecnològic del país. Quan va inventar el cronògraf ferrocarril, va participar en la resolució d’una important plaga mundial: l’accident de tren. No esperis més i compra el teu rellotge més barat Hamilton a la rellotgeria de Pyrénées Andorra!


; ; ;