www.fnac-andorra.com tan Fnac com la Fnac | LLIBRES Segueix-nos a: | 31 LLIBRES PAPERERIA INFANTIL CINEMA MÚSICA MERCHANDISING VIDEOJOCS TECNOLOGIA LLAR COFRES EXPERIÈNCIA MIS MEJORES RECETAS EN FREIDORA DE AIRE Paula Monreal Zenith Deliciós i saludable 80 receptes irresistibles per preparar a la fregidora d’aire. A més d’elaboracions, Paula Monreal, també coneguda com a Paufeel a les xarxes socials, comparteix trucs per innovar i estalviar temps sense sacrificar salut. Orientat a qui desitja gaudir de la cuina i fer de cada àpat un moment especial, sigui quin sigui el seu nivell a la cuina. 19, 95€ COCINA JAPONESA CON ALMA Harris Salat, Tadashi Ono Neo Person Paladar nipó Una col·lecció de receptes irresistibles, des de plats icònics com ara ramen i tempura, fins a delícies menys conegudes com la pasta wafu o el tatsuta-age. Amb instruccions clares i fotografies detallades, podràs recrear fàcilment menjars casolans que convertiran la teva cuina en un autèntic racó japonès. 21 , 90€ TAL COMO NOS GUSTA Emily Nagoski Neo Person Parelles sanes i felices Amb un to accessible i amb investigació al darrere, aquest llibre serveix de guia per mantenir una vida sexual satisfactòria a les relacions duradores. Desmuntant mites comuns, Nagoski proposa un enfocament més positiu i realista, i subratlla la importància de la comunicació i de la comprensió emocional entre parelles. 19, 90€ EL GRAN MANUAL DE LA COCINA JAPONESA Sachiyo Harada Editorial Oberon Sabors nipons Guia completa per dominar la cuina japonesa, amb cent receptes que inclouen des de preparacions bàsiques fins a plats tradicionals i originals. Inclou tècniques, consells i fotos pas per pas per entendre els mètodes únics d’aquesta gastronomia. 31 , 95€ PANETTONES Y BRIOCHES Daniel Jordà Larousse Editorial Delícia nadalenca És temps de panettone! Un dels grans experts en aquesta delícia dolça comparteix al seu llibre quinze anys d’experiència en l’elaboració del clàssic nadalenc, i també receptes de brioixos. Amb instruccions clares, fotos pas a pas i la col·laboració de mestres de tota Espanya. 22, 95€ LA ESCUELA DE CONFITERÍA. LE CORDON BLEU® Le Cordon Bleu® Larousse Editorial Dolços mestratges Els xefs de Le Cordon Bleu® ofereixen 90 receptes emblemàtiques de confiteria, des de clàssics com els seus bombons i trufes fins a innovadores creacions artístiques. Aprèn a temperar la xocolata, a fer pasta d’ametlles i moltes altres delícies dolces. 39, 95€ RECETAS SALUDABLES EN 20 MINUTOS Fit Happy Sisters, Ani i Sara Editorial Oberon Ràpid i saludable Les germanes més conegudes de les xarxes socials gastronòmiques i saludables comparteixen la seva passió per un estil de vida sa al seu nou llibre de receptes. El seu mètode promou la salut i el benestar amb menjars lleugers que permeten gaudir sense les restriccions de les dietes tradicionals. I es preparen en menys de vint minuts! 22, 95€ MÁS ES MÁS Molly Baz Neo Person Cuina maximalista L’autora de Cocina este libro, best-seller del New York Times, ens convida a cuinar amb audàcia, i comparteix més de cent receptes saboroses i tècniques accessibles per a qualsevol nivell. Amb el seu enfocament maximalista, Baz anima a fer servir diferents ingredients sense reserves. 29, 90€
RkJQdWJsaXNoZXIy NDM0NTQ=