RITUALS - Sakura

Dóna la benvinguda a la primavera amb la col·lecció de productes The Ritual of Sakura, dissenyada per renovar la teva pell i la teva llar.

The Ritual of Sakura

Els japonesos porten segles celebrant el ritu anual de la caiguda de les fulles de la flor del cirerer o Sakura. Un esdeveniment que marca el despertar de la natura i és un símbol de la fugacitat de la bellesa i de la necessitat de gaudir de la vida. La nostra línia The Ritual of Sakura s'inspira en aquesta tradició i combina la dolçor de la flor del cirerer amb la llet d'arròs nutritiva perquè tots els dies semblin un nou despertar.

The Ritual of Sakura Body Scrub

Exfoliant corporal a base d'una perfecta combinació de sucre ecològic i meravellosos olis suavitzants que eliminen suau i eficaçment les cèl·lules mortes de la pell.

Enriquit amb nutritiva Llet d'Arròs i el delicat aroma de la Flor de Cirerer. Utilitza l'exfoliant corporal un o dos cops per setmana per a una pell suau i radiant.

The Ritual of Sakura Body Cream

Enriquida amb Llet d'Arròs i Flor de Cerezo, la crema corporal del ritual Sakura nodreix i hidrata la teva pell i li aporta un delicat aroma.
Aquesta crema lleugera s'ha desenvolupat amb una tecnologia especial que facilita la seva aplicació i la seva fórmula nodreix i deixa la pell amb un tacte vellutat.

 

The Ritual of Sakura Shower Foam

Celebra el despertar d'un nou dia amb l'escuma del ritual Sakura. La Llet d'Arròs orgànica i la Flor del Cirerer japonès deixaran la pell suau com la seda i relaxaran la teva ment.
Aboca una petita quantitat de gel a la teva mà, aplica'l sobre la pell humida i gaudeix d'una cremosa escuma.

The Ritual of Sakura Shower Oil

Aquest oli per a dutxa, neta teva pell i et ofereix una hidratació intensa.

La seva textura d'oli es transforma en una fina escuma per tenir cura de la epidermis sota la dutxa, aportant les propietats dels seus ingredients: la Llet d'Arròs Ecològic, que nodreix la pell i la deixa suau com la seda i la Flor de Cerezo, el símbol japonès de la puresa.
A més, t'ajuda a mantenir el teu bronzejat per més temps, ja que les seves propietats hidratants afavoreixen que conservis la pigmentació Deixa estar encara més el color que has aconseguit sota el sol.

The Ritual of Sakura Bath Foam

Experimenta la máxima sensación de relajación con la cremosa suavidad de esta espuma de baño
Notarás la piel intensamente nutrida y suave. Enriquecida con Leche de Arroz nutritiva y el delicado aroma de la Flor de Cerezo

The Ritual of Sakura Bed & Body Mist

Experimenta la màxima sensació de relaxació amb la cremosa suavitat d'aquesta escuma de bany.
Notaràs la pell intensament nodrida i suau. Enriquida amb Llet d'Arròs nutritiva i el delicat aroma de la Flor de Cerezo

The Ritual of Sakura Anti-Perspirant Spray

Spray antitranspirant suau i lleuger de The Ritual of Sakura que et protegeix de la suor i l'olor corporal durant 24 hores.

The Ritual of Sakura Hand Balm SPF 15

Bàlsam creat especialment per hidratar i cuidar les mans més castigades i seques.
A més de deixar-les suaus com la seda, les protegeix enfront del sol, les taques de l'edat i exerceix una acció antienvelliment.

The Ritual of Sakura Hand Lotion

Loción de manos hidratante y de rápida absorción.
La nutritiva Leche de Arroz deja las manos suaves como la seda y la Flor de Cerezo ofrece una experiencia aromática única.
Indispensable combinarlo con el jabón de manos del ritual Sakura.

The Ritual of Sakura Hand Wash

Loció de mans hidratant i de ràpida absorció.
La nutritiva Llet d'Arròs deixa les mans suaus com la seda i la Flor de Cerezo ofereix una experiència aromàtica única.
Indispensable combinar-ho amb el sabó de mans del ritual Sakura.

The Ritual of Sakura Fragrance Sticks

Barretes aromàtiques de The Ritual of Sakura amb les propietats de la Flor de Cerezo i de la Llet d'Arròs Orgànic.
Una manera natural i elegant de portar un deliciós aroma a casa teva que durarà fins a 3 mesos.

The Ritual of Sakura Scented Candle

Vela perfumada de The Ritual of Sakura. Podràs crear un ambient especial a casa teva gràcies a l'dueix aroma de les Flors del Cerezo i la llet d'arròs orgànic.