New Balace Furon 2.0

New Balance Football lança Furon 2.0, una edició limitada amb color cambiants

New Balance Futbol ha revelat de manera oficial la seva última edició limitada, les Furon Hydra. Les noves Hydra compten amb una part superior que reacciona a l'entrar en contacte amb aigua. El logotip blanc de New Balance `N 'i l'ajust del mateix color a la part superior reaccionen quan es esquitxen amb aigua, canviant de color a un Viviu Cactus, creant un disseny visual únic i dinàmic. El model inclou perns i cordons de color Lime Glo i una sola platejada d'aspecte metàl·lic.

Les Furon 2.0 estan dissenyades per a jugadors que s'exerceixen de manera individual, buscant el moment oportú que defineixi el resultat del joc. La seva fortalesa i rapidesa específiques converteixen els jugadors en aquells que posseeixen la pilota en els moments decisius. El futbolista Jesús Navas debutarà amb les Furon Hydra en el partit del Manchester City contra l'AS de Mònaco el 15 de març.

Les Furon Hydra posseeixen cordonaje en la línia superior de la bota, permetent combinar un ajust perfecte i precisió amb una excel·lent sensació de confort. La malla híbrida exterior ajuda a aconseguir una major precisió de passi mentre que la sola especialment dissenyada proporciona tracció en passades fermes. Els perns ultra-direccionals proporcionen velocitat en els trajectes en línia recta a aquells jugadors que han de ser els primers amb la pilota.

Richard Wright, director general de New Balance Futbol afirma: "El departament de producte s'ha aplicat molta creativitat a la nostra nova edició limitada, especialment en les Furon Hydra. Estem molt entusiasmats per introduir aquesta bota que canvia de color amb l'aigua. Juntament amb les característiques d'avantguarda de les Furon 2.0, estem segurs que aquesta última edició limitada serà un èxit entre els col·leccionistes i entusiastes per igual. "

Ja disponibles!