Karl Lagerfield Kids SS17

"Karl Lagerfeld presenta la seva tercera col·lecció i en aquesta temporada, l'univers del creador es centra en un armari chic i divertit. Les siluetes s'associen a l'icònic i inevitable blanc i negre amb blaus, roses i vermells dinàmics.

Choupette, acompanyada del seu chicot dur, s'alça com icona del rock al costat de Karl o com estrella del roller sota el sol de Miami. Noies i nois adopten un estil gràfic i lúdic, així com els nadons s'atreveixen amb looks rockers "

Per a la col·lecció SS17, Karl Lagerfeld kids utilitza el mateix segell que en la col·lecció d'adult i proposa nombrosos looks "mini em", amb peces adaptades de la passarel·la d'adult. Una col·lecció de 150 peces basada en 4 històries.

La línia de noia és cada vegada més femenina (molts més vestits) i oscil·la sobre diverses gammes del color rosa i estampats. Materials nobles com el setí, l'organdí, i els plumetis permeten aportar looks més formals. ens encanten els vestits negres i les jaquetes encoixinades.

La col·lecció de noi es manté en una tendència sport chic, divertint amb els jocs de talls, estampats, costures i materials. El denim rentat persisteix i recorda l'ambient art decó de Miami.

'Apostem per les samarretes amb frases i ens diverteixen els seus nous dibuixos animats!