Jaguar XE

El XE es reconeix a l’instant com un Jaguar; es reconeix com un Jaguar, es condueix com un Jaguar. El XE és un Jaguar de principi a fi.

La berlina esportiva més avançada, eficient i refinada mai fabricada per Jaguar. El XE és un Jaguar pels quatre costats. És el primer d'una nova generació de vehicles construïts sobre la base de la innovadora arquitectura d'alumini avançada de Jaguar. Aquesta estructura, fabricada en alumini lleuger, no només crea una carrosseria increïblement robusta, sinó que contribueix a aconseguir el desitjat equilibri entre potència i control; entre refinament i bellesa.

El XE porta amb si les últimes innovacions, tecnologies i tècniques de disseny. Està ple de sistemes que assisteixen al conductor  i que milloren l'experiència al volant. El XE reescriu les regles. El XE és un toc d'atenció als altres vehicles de la seva classe.

Si vostè és un amant del motor no dubti en visitar les nostres instal.lacions on hi trobarà la millor atenció i assessorament per part dels nostres professionals altament qualificats.

+ Informació del model

Visiti la nostra pàgina web oficial Jaguar