Jaguar F-Pace

El Jaguar F-Pastura és el nou i fascinant SUV d'altes prestacions de Jaguar que combina una conducció esportiva i una bellesa espectacular amb la funcionalitat i eficiència necessàries per al dia a dia.

El F-PACE és un SUV d'altes prestacions capaç d'oferir una conducció increïblement estimulant sense renunciar a l'eficiència. Replet d'avanços tecnològics, el F- PACE és un vehicle que manté als seus ocupants segurs, connectats i entretinguts. Té la capacitat necessària per adaptar-se a qualsevol terreny i capacitat de sobres per enfrontar-se al dia a dia. El F- PACE és doblement Jaguar; un vehicle esportiu per als amants de la conducció i increïblement versàtil per viatjar en família.

DISSENY INSPIRAT EN EL F-TYPE. ADN ESPORTIU
Inspirat en el F-TYPE, el nou Jaguar F-PACE és un SUV d'altes prestacions amb l'ADN d'un esportiu. Des del capó prominent fins als poderosos flancs posteriors, la seva potent imatge ho diferencia de la resta i aconsegueix no passar desapercebut a la carretera. El F-PACE reinventa l'energia, la robustesa i la puresa de formes del F-TYPE.

Si vostè és un amant de la conducció no es perdi cap detall sobre aquest nou SUV de Jaguar que arribarà a la primavera de 2016 a les nostres instal·lacions. Per més detall no dubti en contactar amb els nostres assessors comercials per tal de poder configurar el vehicle.

+ Informació del model

Visiti la nostra pàgina web oficial Jaguar