Pyrénées Import-Export

Marques Distribuïdes

Marques Distribuïdes

La companyia Pyrénées Import Export, importa, distribueix i ofereix servei a Andorra i la resta del món, des de 1965.

A la actualitat, es centra exclusivament als productes de les firmes Sony, Panasonic, Samsung, Philips, Olympus, Epson, Montblanc, Ray-Ban, Arnette, Versace, Oakley, Leica, Zeiss, Swarovski, Minox, Casio, Zippo, Seb/Tefal, Jata, Brita, Krupps, Babyliss, Hama, Lowepro marques totes elles, d’un prestigi consolidat.

A totes elles, Pyrénées Import Export ofereix el valor afegit que es deriva de la seva experiència de més de 40 anys en el sector, això com el d’un profund coneixement dels productes representats.

Totes aquestes firmes tenen alguna cosa en comú, recerca de la excel•lent qualitat, refinament tècnic, equilibri elegant entre estètica i funció, honestedat sense compromís en els plantejaments constructius, i garantia.

Pyrénées Import Export es sent fermament compromès amb l’atenció exclusiva en les marques més depurades que atenguin als valors relacionats amb els conceptes de qualitat, durabilitat, servei, utilitat, perdurabilitat , consistència i protecció del medi ambient.

Exportacions

Exportacions

Pyrénées Import Export es una empresa que compta amb anys de trajectòria dins l’explotació, importació i comerç exterior d’articles.

Amb seu a Andorra i agent de comerç a Xina, busquem brindar un servei integral d’importació i exportació a Europa i la resta del mon.

La nostra dedicació ens ha portat a ésser líders del sector a Andorra i reconeixement a nivell internacional, de la dilatada trajectòria com exportadors va fer especial esment el prestigi diari “The Washington Times” en la seva edició del 28 de maig de 1999.

Si desitja més informació sobre les nostres activitats o la contractació de les mateixes, si us plau, contactar amb:

Dto. Logístic
Tel. +376 880 600
Fax. +376 880 601
Mail. importexport@pyrenees.ad

Serveis: Formacions

Formacions

Des de Pyrénées Import Export posem al servei dels nostres clients el distingit servei de formació de compradors (B2B) i de venedors (B2C).

L’experiència que ens ha atorgat més de 40 anys al front del principal grup comercial d’Andorra avalen unes tècniques de vendes depurades, especialitzades i noves.

El servei de formació és impartit per autèntics professionals de reputada qualificació al càrrec de departaments comercials i supervisat per el nostre departament de I+D.

De dit servei podran beneficiar-se totes aquelles empreses clients de Pyrénées Import Export, o aquestes que demanin una formació específica pels seus comercials i venedors.

Per més informació addicional, si us plau, contactar amb:

Dto. de formació:
Telf.  +376 880 600
Fax. +376 880 601
Mail: importexport@pyrenees.ad