Ana Pallarés FW 2016/17

La signatura de calçat espanyol vol vestir els peus de les dones més aventureres. D'aquelles que arrisquen tots els dies, que trepitgen fort, que no tenen por a buscar el seu camí i endinsar-se sense temor al desconegut. Per això la dissenyadora Ana Pallarés ha creat tot un fil conductor en la seva línia Mandala sota les referències de l'estètica ètnica, on la dona es veu reflectida en les seves arrels i pren referències de les estètiques més relacionades amb la natura.

Dins de la seva col·lecció tardor / hivern 2016-2017, creada a mà a Elx, trobem quatre línies diferenciades que permeten a la fidel admiradora de la signatura trobar un disseny per a cada moment especial.

La línia Mandala creades amb material de fusta per donar forma a les soles i crepè de resina natural, a més de les seves tires de fibres naturals treballades artesanalment. Ballarines, botins, sneakers amb plataforma i salons componen aquesta branca en la qual destaca els colors fluor i que combinen a la perfecció amb bosses de pell de conill.

La segona línia, sota el nom de Araucana conté tota una gamma de botes d'estil texà. Realitzades amb pells naturals i amb tatxes metàl·liques. Soles de pell i fusta cosides a mà que li donen un alt valor artesanal.

"Ana Pallarés ha creat tot un fil conductor en la seva línia Mandala sota les referències de l'estètica ètnica"

La línia Indie, com el seu propi nom indica, molt lligada a les botes i botins ideals per lluir en els looks més rockers. Amb sola de fusta i crepè combinat amb terminació de tatxa. Les botes estan folrades amb pèl estampat amb plomes. Tots els models es converteixen en botí, aportant versatilitat al calçat i definint el outfit.

Finalment la línia denominada Naisha amb botins, talons i ballarines amb tires de pell i cordons trenades a mà. El seu pis és de fusta natural, un clar exemple de l'essència que sempre atribueix Anna Pallarés als seus dissenys, lligats als elements de la natura.

 

Qui és Anna Pallarés?

L'esperit creador d'Ana Pallarés sorgeix en a la primerenca edat de 17 anys, quan sent la primera necessitat d'expressar-se a través del disseny i la moda. No obstant això, en aquesta etapa en què inicia els seus primers passos cap al disseny es dirigeix ​​al camp de les joies artesanals. En aquest procés vital i professional, després d'anys de treball és en el món del calçat on troba la seva passió. Així neix Ana Pallarés, una firma amb un segell propi, marcat per la sorprenent personalitat de la seva dissenyadora i la seva gran capacitat creativa. En els últims anys el seu treball ha rebut el reconeixement de l'associació ANDE amb el premi PRENAMO al disseny i l'excel·lència professional en 2014 i 2015 i el Didal d'Or 2015 a firma de moda nacional.