A tots ens agradaria dominar l’art de la cuina, sigui per a un mateix o per a sorprendre els altres. Tenim tendència a buscar referents del món de la gastronomia per a imitar les seves tècniques o les seves receptes. Som molts els que després de veure un programa de cuina, ens atrevim a realitzar-la.
Amb 2 fogons, es un nou espai de cuina on Carles Flinch utilitzarà poductes frescos i de proximitat comprats a Pyrénées per fer una cuina ràpida i fàcil. El programa compta amb un total de 10 càpsules d'entre 10 i 15 minuts de durada. A cada càpsula el xef elaborarà un plat senzill i molt visual on també ensenyarà tècniques noves i petits trucs de cuina.
"Coca de recapte d’escalivada amb tonyina d’Ortiz"
- Amb Jordi Morera
"Fricandó de vedella del Pirinat estofat a la carbonara"
"Lluç de palangre a la papillot amb verduretes i cloïsses"
"Tricornis de “Consellers”, farcits de crema Mornay acompanyats d’una amanida llaminera"
"Entrecot de vedella d’Andorra a la sal de Peralada Chivite"
"Crema d’ortigues amb gambes a l’allada"
"Arròs cremós de ceps amb foie"
"Tartar de tonyina vermella amb mango i alvocat"
"Filets de llenguado arrebossats amb cereals"
"Cuixa de cabrit"