Amb 2 fogons

"Una de les poques coses que uneixen a les persones és el menjar"

A tots ens agradaria dominar l’art de la cuina, sigui per a un mateix o per a sorprendre els altres. Tenim tendència a buscar referents del món de la gastronomia per a imitar les seves tècniques o les seves receptes. Som molts els que després de veure un programa de cuina, ens atrevim a realitzar-la.

Amb 2 fogons, es un nou espai de cuina on Carles Flinch utilitzarà poductes frescos i de proximitat comprats a Pyrénées per fer una cuina ràpida i fàcil. El programa compta amb un total de 10 càpsules d'entre 10 i 15 minuts de durada. A cada càpsula el xef elaborarà un plat senzill i molt visual on també ensenyarà tècniques noves i petits trucs de cuina.

 

Capítol 1

"Coca de recapte d’escalivada amb tonyina d’Ortiz"

- Amb Jordi Morera

 

Capítol 2

"Fricandó de vedella del Pirinat estofat a la carbonara"

 

 

Capítol 3

"Lluç de palangre a la papillot amb verduretes i cloïsses"

            

Capítol 4

"Tricornis de “Consellers”, farcits de crema Mornay acompanyats d’una amanida llaminera"

 

CAPÍTOL 5

"Entrecot de vedella d’Andorra a la sal de Peralada Chivite"

 

 CAPÍTOL 6

"Crema d’ortigues amb gambes a l’allada"

 

CAPÍTOL 7

"Arròs cremós de ceps amb foie"

 

CAPÍTOL 8

"Tartar de tonyina vermella amb mango i alvocat"

 

CAPÍTOL 9

"Filets de llenguado arrebossats amb cereals"

CAPÍTOL 10

"Cuixa de cabrit"

 

Assajos del programa de cuina "Amb 2 fogons" amb Carles Flich

 Imatge dels assajos del programa de cuina AMB DOS FOGONS amb el Carles Flich