Andrew i Brian Symington van fundar l'embotelladora independent Signatory Vintage en 1988.
En 2002, Signatory Vintage es va ampliar amb l'adquisició de la destil·leria Edradour.
1r Què ÉS UN WHISKY CASK STRENGTH?
Cask strength s'utilitza quan el whisky s'embotella sense hidratar.
Aquests whiskys tenen un gran sabor. Quan l'esperit clar entra per primera vegada en la barrica, el seu sabor és bastant singular, carregat del caràcter únic. Amb el temps, el whisky desenvolupa una relació simbiòtica amb la barrica de roure: el líquid es filtra en la veta de la fusta a mesura que els sabors continguts en el roure es difonen en l'esperit.
És aquí on es creen els sabors intensos i robustos que caracteritzen a un whisky de barrica.
El seu volum se situa entre 58% o 66%, que són els nivells màxims que pot aconseguir. No compta amb colorants i preserva el color que li brinda la maduració en barrils. Per a la seva depuració s'utilitza un filtre de partícules grans que delimita les impureses hoscas (com a trossos del barril) que pogués presentar previ a embotellar. Aquest brou no passa per filtració en fred.
Encara que els puristes defensen no usar aigua per a degustar un whisky, si el teu desig és agregar una mica la recomanació és usar aigua molt pura, sense olor o sabor de clor o calç. La d'osmosi inversa li va molt bé.