Produits
Cart

Pyrénées Grocery

16 Jan 0 804
INGREDIENTS- 2 porros- 2 branques d'api- 4 patates mitjanes- AOVE- SalPAS A PAS1. Rentar i pelar les verdures 2. Tallar les verdures i afegir un rajolí d'oli al gust. 4. Abocar l'aigua submergint les verdures i la patata. 5. Bullir uns 30 minuts. 5. Triturar, colar, servir i gaudir d'aquesta exquisida recepta de crema de porro i api...
16 Jan 0 650
INGREDIENTS- 1 grapat d'espinacs- ½ cogombre- 1 rodanxa de gingebre- ½ poma Granny Smith- 50 ml d'aigua PAS A PAS1. Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-los.  2. Afegir en servir uns glaçons de gel. ..
22 Nov 0 1202
Andrew i Brian Symington van fundar l'embotelladora independent Signatory Vintage en 1988.En 2002, Signatory Vintage es va ampliar amb l'adquisició de la destil·leria Edradour.1r Què ÉS UN WHISKY CASK STRENGTH?Cask strength s'utilitza quan el whisky s'embotella sense hidratar.Aquests whiskys tenen un gran sabor. Quan l'esperit clar entra per primer..
21 Nov 0 828
INGREDIENTS- 1 carbassó- 1 albergínia- 4 patates- 1 pebrot vermell- 1 pebrot verd- 3 tomàquets grans- 4 trossos de bacallà- Farina - Oli de girasol o d'oliva suau-  1 branca de romaní-  1 fulla de llorer- Sal​- PebrePAS A PAS1. Netegem la albergínia i la tallem a rodanxes. Col·loquem les rodanxes en un colador amb una mica de sal perquè vagin deixa..
21 Nov 0 673
INGREDIENTS- 1 carbassa mitjana- 1 ceba- 500 ml de llet de coco- 2l de brou de pollastre- Pebre - Oli d'oliva verge extra- Sal al gustPAS A PAS1. Sofregir la ceba picada a daus amb el oli, un cop estigui ben suada li afegim la carbassa i el brou de pollastre.2. Deixar bullir uns 50 min. Rectificar amb sal i pebre, triturar i afegir llet de coco...
21 Nov 0 833
INGREDIENTS- 12 carxofes- 1/2 ceba - 300 gr de carn de vedella picada- 2 alls- Formatge ratllat- Pebre vermell- 500 gr de tomàquet triturat- Oli d'oliva - 50 ml de vi blanc- Sal i pebrePAS A PAS1. Neteja i renta les carxofes. Cou-les en aigua amb sal 20 min, escorre-les i buida la part interior amb una cullereta.​2. Fes un sofregit de ceba i all, a..
21 Nov 0 597
INGREDIENTS- 1 coliflor mitjana- Sal - 3 ous- Pa ratllat- Oli d'oliva verge extraPAS A PAS​1. En primer lloc, treure les fulles verdes i a continuació utilitzar un ganivet per treure la tija central. Ara la coliflor està a punt per ser fàcilment tallada a florets individuals.​2. Amb els dits o amb un ganivet tallar la coliflor a ramells. En aquesta..
14 Nov 0 688
SORTEIG ESPECIAL! T'agrada el cava i la gastronomia? Llavors aquest sorteig és per a tu! Et portem una oportunitat única per guanyar un increïble Pack gastronòmic valorat en 540€. Com pots participar? És fàcil:1. Realitza una compra d'almenys dues o més ampolles de Cava Brut Nature Carpe Diem Reserva Mastinell a la nostra botiga, o a través de la n..
30 Oct 0 331
INGREDIENTS- 170gr de mantega a temperatura ambient- 120gr de sucre- 60gr de pure de carbassa rostida- 5gr de canela- 290gr de farina- 8 gotes d'essencia de vainilla- SalPAS A PAS1. Rostim una carbassa i la fem puré.2. En un bol fiquem la mantega a temperatura ambient i el sucre, remenar fins que quedi be incorporat. 3. Afegim el puré de carbassa q..
16 Oct 0 369
INGREDIENTS- 400 gr d'espinacs frescos- 50 gr de farina de blat- 50ml d'oli d'oliva- 400ml de llet- Sal i pebre negre acabat de moldre (al gust)- 1/2 cullerada de nou moscada (opcional)- Opció: si volem gratinar-la al forn 50 gr de Parmigiano Reggiano.PAS A PASEls espinacs frescos no els hem de cuinar massa, per aprofitar millor totes les seves qua..
16 Oct 0 611
INGREDIENTS- 1 bròquil- 2 patates mitjanes - 400 ml crema de llet- 150gr de formatge ratllat- Nou moscada al gust- Pebre negre al gustPAS A PAS1. Bullir les verdures en una olla. Dividim el bròquil en ramells més o menys grans, piquem les patates en làmines fines i posem totes les verdures a l'olla. Deixem que es facin a foc baix.​2. Posem la crema..
16 Oct 0 425
INGREDIENTS- 1 col- 2 patates de mida mitjana- 150gr de bacó o cansalada tallada en tires- 1 botifarra negra- 2 alls- Pebre mòlt, sal i oli d'oliva PAS A PAS1. Retirar-li a la col les fulles més externes i brutes, i tallar-la a tires, traient la zona de la tija central que està més dura. Posala en un escorredor i renta-la amb aigua.​2. Pela les pat..
06 Oct 0 373
INGREDIENTS4 trossos de bacallà2 tomàquets madurs triturats, sense pell ni llavors1 pebrot vermell i 1 pebrot verd a trossos mitjans1 aubergínia i 1 carbassó a daus petits1 cullerada de sucreOli i sal1 got d'aiguaPAS A PAS1. Sofregim lleugerament el bacallà amb oli en una cassola i el reservem.2. A la mateixa cassola sofregim primer una mica els pe..
13 Sep 0 863
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet   - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.​2. Escalfem la paella am..
13 Sep 0 414
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep 0 416
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep 0 471
INGREDIENTS- 3  Alvocats - 50 gr. de tomàquets - 50 gr. d’escalunya - 1  llima - Coriandre fresc - Sal a gust - Xili a gust  - Jalapeños.  PAS A PAS1. Piquem ben fi la ceba i el tomàquet. 2. Triturem l'alvocat amb un morter i el barregem amb el tomàquet i la ceba picada. 3. Piquem el xili molt fi i ho afegim a la preparació anterior. 4. Li agreguem..
10 Aug 0 587
INGREDIENTESPara 4 personas- 500 gr de filete de salmón limpio sin espinas ni piel- 2 mangos maduros- 3 aguacatesPara la marinada- 50 ml de salsa teriyaki- Jengibre- 10 ml de vinagre de arroz- 1 Lima- 10 hojas de cilantroPASO A PASO1. Pedir a nuestro pescadero que nos limpie el salmón de piel y de espinas.2. Preparar la marinada, en un bol ponemos ..
09 Aug 0 444
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.​2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
26 Jul 0 1097
Pels amants dels productes vegetarians, no us preocupeu que a Pyrénées també tenim opcions per vosaltres!Des de substituts de carn fins a ingredients frescos per a les teves receptes veganes, trobaràs de tot per crear plats únics i deliciosos, anima't a ser creatiu/iva a la cuina i prova noves opcions vegetaries que et faran al·lucinar!Sigui perquè..
25 Jul 0 430
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.​2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul 0 813
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.​2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul 0 449
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.​2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul 0 372
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.​2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
Showing 1 to 24 of 74 (4 Pages)